Franchiseformule

Franchiseformule

De Unlimited People Franchise formule stelt zorgondernemers, therapeuten en coaches in staat een ondernemende praktijk te openen. Unlimited People is als merk en interventiedienst bekend door haar bewezen rendement door de unieke 3D aanpak. Onze formule biedt u alle voordelen van een franchiseformule een sterke merkwaarde, onderscheidende propositie, 10 jaar toonaangevende bewezen resultaten, effectieve communicatiekanalen, raamcontracten en langdurige relaties met opdrachtgevers, interne geaccrediteerde opleiding, standaardisatie en innovatieve ontwikkelingen, centraal crm systeem, franchise formule manager en concurrerende kosten. Uiteraard profiteert u als ondernemer van een interessant, bewezen businessmodel.

Groeistrategie

Unlimited People heeft een duidelijke groeistrategie voor de komende jaren en wil naar landelijke dekking groeien. Zij denkt hier nationaal ca. 15-18 franchisenemers nodig te hebben. Unlimited People wil haar concept uitbreiden met ondernemers om op deze wijze invulling te geven aan haar groeiambitie. Unlimited People komt landelijk bekend te staan bij  HR management en arbodiensten, bedrijfsleven, zelfstandige bedrijfsartsen, werknemers en particulieren, als betrokken professional, die burn out klachten bij de kern aanpakt en de cliënt binnen 12 weken terug aan de slag helpt om, zich beter te voelen dan voorheen, onbegrensd te leven, vol energie en gemotiveerd. De winst bij deze snelle terugkeer is ook in financiële en praktische zin voor allen, werknemer en werkgever, absoluut de beste, duurzame en meest complete optie!

Unlimited People Franchiseformule

Binnen de huidige verzuimmarkt ziet Unlimited People een rol voor een moderne franchise formule. Hierbij bieden wij alle facilitaire ondersteuning aan de ondernemer. Franchising is outsourcing. De formule zal voor haar franchisenemers een goede marge mogelijk maken door goede omzet te realiseren en tegelijkertijd lage kosten te behouden. Bovenal zal Unlimited People aan de franchisenemers continuïteit bieden.  Na de gedegen training en inwerkprogramma’s is een franchisenemer snel in bedrijf en beschikt met de Unlimited People marketingstrategische huisstijl direct over een professionele uitstraling. Unlimited People is een vooruitstrevende onbegrensde organisatie voor kwalitatief hoogwaardige en betaalbare zorg met als speerpunt volledige burn out begeleiding.

Kenmerken van onze formule:

 • Uniform en herkenbaar merk Unlimited People dat staat voor autoriteit en professionaliteit.
 • Unieke uniforme kwalitatieve behandelmethodiek; de 3D propositie, waardoor werknemers en particulieren binnen 12 weken weer aan het werk zijn, met duurzaam herstel en een zeer geringe kans op terugval.
 • Profilering van het productmerknaam Burn Out Poli, specifiek gericht op burn out problematiek.
 • Onderlinge contacten tussen de verschillende franchisenemers ten behoeve van opbouw van knowhow, opleiding, modellen en handelwijze.
 • Interne geaccrediteerde opleiding.
 • Sterke commerciële training.
 • Zelfde wijze van administratievoering, declaratie en debiteurenbeheer.

Businessmodel

Het Unlimited People biedt een interessant model voor alle partijen om zodoende een winstgevende praktijk op te bouwen. Als franchisenemer betaal je een startersfee waarbij je naast een opleiding aan de Unlimited Academy een gedegen sales- en marketingopleiding krijgt. Een maandelijkse franchise fee bestaat uit een vaste component en een variabele component in de vorm van een percentage aan de omzet. Deze fee wordt gebruikt voor landelijke marketing en promotie, crm/erp software, administratieve diensten  doorlopende franchisebegeleiding. Juist door efficiënt en effectief te werken en dankzij onze slimme, doeltreffende marketing exposure nieuwe leads te genereren haal jij maximaal rendement uit je praktijk en kun jij vanaf de start van jouw bedrijf je volledig bezig houden met je core-business: het behandelen van jouw cliënten.

Voordelen / dienstverlening

Unlimited People stelt een franchisenemer in staat om 80% van zijn tijd effectief bezig te zijn met het behandelen van cliënten. De dienstverlening van de franchisegever aan haar franchisenemers zal onder meer bestaan uit:

 • Consistente branding van het Unlimited People merk en een gerichte (content)marketing aanpak via online en offline media.
 • Lead generatie en lobby’s.
 • Sales- en acquisitietraining en -ondersteuning
 • Faciliteren database-, declaratie- en facturatiesoftware en administratieve organisatie.
 • Steun bij selecteren, werven en opleiden van medewerkers,
 • Faciliteren van relevante opleidingen en trainingen.